dimarts, 26 de maig del 2015

Fem de mestres!

Hola! Som la Nassima i l’Ainhoa, les protagonistes de la setmana.

Aquest any hem començat una nova assignatura: Educació per a la ciutadania (que només es fa a 6è i és l’últim any que es fa); i hem decidit anar a diferents classes, per grups, i ajudar-los amb el que la mestra ens demani.

Avui, divendres 22 de maig, la Niema, l’Amanda, la Nassima i l’Ainhoa hem anat a P5B. La mestra, que es la Marta González, ens ha demanat que els ajudem a millorar l’escolta i l’atenció. Així que, dins la classe, hem fet quatre grups i hem muntat quatre activitats diferents. Una d’elles era el telèfon, on hem de dir una paraula al del costat, i així successivament fins l’últim, que la diu en veu alta. Una altra activitat era llegir un llibre, i hem decidit llegir-los el conte de ‘’Els amors de la bruixa Avorrida’’. La tercera era una activitat mig inventada que és ‘’La mestra diu...’’ (que és exactament igual que ‘’Simón dice...’’) i que consisteix en donar una ordre i, si diem ‘’La mestra diu...’’, ho han de fer; i si no, no. I l’última, que crèiem que és la que més els ha agradat, era el mocador.


Ens ha agradat molt anar a P5B, i la Marta ens ha demanat que tornem a anar-hi un altre dia. Properament us penjarem les fotografies.

1 comentari: