dilluns, 23 de setembre del 2013

Classe de 6è



Hola som la classe de 6è i hem començat l'escola i ara hem d'estudiar molt pels examens per anar a l'institut.

8 comentaris:

  1. Heu d'estudiar si!! I aprofitar l'últim curs que estareu tots junts!!

    ResponElimina
  2. Ara ja no som nosaltres el grans de l'escola, som els petits de l'institut... jijiji.
    La veritat que els primers dies m'he encongit, perquè em veia molt rara i lluny dels altres i a totes ens passava el mateix ( perquè TOTS eren més grans que nosaltres i ens sentiem rares de debò). De mica en mica m'he anat adaptant i ara estic acostumada. Els primers dies no han estat gens fàcils, tot a canviat. Tenim taquilles.. assignatures noves...etc. Fins hi tot tenim una "senyo" que és MEGA SUPER astricta i crida massa, uuff.. L'horari de 8.15 a les 14:00 és molt pesat, al principi, els dies s'hem feien llarguísims i estava molt cansada i sempre portem motxilles pesades.Encara seguim juntes les nenes, encara que estiguem separades sempre ens veiem al pati, i compartim moments junts amb els nens ( jijijiji). Cada dia ens posa un pila de deuress!! NO puc trobar ni un segon de descans... Avui dijous 26 és el meu aniversari ja en tinc 12!! Jejeje, només volia compartir-ho amb vosaltres com va aquest dies.. SORT A TOTS I A TOTES!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tania, moltes felicitats encara que arribi un xic tard...
      Gràcies per compartir les teves vivències dels primers dies a l'institut!!

      Elimina
    2. Hola Tània!!!!
      Tots els començaments són difícils, però tu ets una de les alumnes més fortes que he tingut, i que ha sapigut adaptar-se els canvis. L'institut és un canvi molt gran jo recordo que quan vaig anar el primer any em va costar molt organitzar-me els deures i el temps, i a vegades tenies ganes de no fer res. Però de tot aquest esforç se'n treu profit ja ho veuràs, si necessites res aquí estem per ajudar-te en el que necessitis. I JO TAMBÉ US TROBO A FALTAR BONICA.
      Feliç aniversari bonica

      Elimina
  3. que hus hu passeu be que aqui no hi ha ni un segon de joc i m' agradaria torna i comencas l' escola el Gegant Del Rec lamillor escola de mon i espero que la Eva encra etigui al Gegant Del Rec

    ResponElimina
  4. HOLA CRISTINA .S .A LA NORA ET DIU CRISTIANO RONLDO
    IALTTRS COSAS

    ResponElimina
  5. Jajajajaja ja se sap que es un xic tard per comentar,però repassant el blog de dalt a baix,m0he trobat aquesta magnífica fotografía.Un consell,aquest curs,(o el que queda d'ell) aprofiteu-ho al màxim,i no només amb l'àmbit dels estudis,sinó generalment.Perquè llavors pensareu que no heuu tingut el temps suficient com per acomiadar-v'hos o que no esteu preparats...Però no us enganyeu! Aprofiteu tot el temps i fora baralles! Que d'això ja en tindreuu prous a l'institut o inclús masses...Paseu-ho molt bé!

    ResponElimina